A SmartKey egy teljesen automatizált rádiós ajtózár-meghajtás, amelyik alkalmazható ház-és lakásbejárati ajtókhoz.smartkey-kicsi.jpg

 

Egyre népszerűbb az internetes rendelés – főleg ünnepek környékén választják sokan ezt a lehetőséget – viszont nem kis bosszúságot okoz futárnak, megrendelőnek, ha olyankor érkezik a várva-várt csomag, amikor éppen nem tartózkodunk otthon. Újabb kiszállítást kell megszervezni, értékes időt veszítünk. De az is előfordul, hogy csak meg szeretnénk győződni, vajon bezártuk-e a bejárati ajtót? Ez is lehetséges. A Hörmann legújabb okos-zár innovációja, a SmartKey rádiós ajtózár meghajtás kényelmes, biztonságos megoldást kínál minden lakástulajdonosnak. 

A SmartKey egy teljesen automatizált rádiós ajtózár-meghajtás, amelyik alkalmazható ház-,
és lakásbejárati ajtókhoz. BiSecur applikáció, vagy kézi-adó, illetve rádiós belső nyomógomb segítségével működtethető. Az eszköz elemmel működik, megjelenése a   Hörmann-tól megszokott stílusos, elegáns. Illesztése az ajtó belső oldalára javasolt. Maga a meghajtás a bedugott kulcsra van szerelve. Nagy előnye, hogy automatikusan, és késleltetve is három különböző időtartamú zárás közül lehet választani. Az állítható automatikus lehetőségek: 30,60 vagy 120 mp, míg a késleltettek 10,20 vagy 30 mp. Az eszköz könnyen betanítható a választott zárásra.

A BiSecur applikációval a Hörmann ajtók és kapuk a világ bármely pontjáról egyszerűen,
biztonsággal ellenőrizhetők és működtethetők. Csak egy gombnyomás, és a kapu nyitható,
vagy zárható. Sőt, a garázs-megvilágítása, és a külső fényforrások is irányíthatók. A „Tartós
KI” funkcióval lehetőség van arra is, hogy az ajtó kulcs nélkül, annak megnyomásával
kinyíljon. A funkció deaktiválása után az ajtó ismét biztonságosan reteszelődik. A rendszer működéséhez vészfunkciós zárbetétre van szükség.

Fehér színeben 1db távirányítóval Bruttó: 75 000 Ft.

Ezüst színben 1db távirányítóval bruttó: 78 000 Ft.

HSE4 SK fekete távadó bruttó: 13 000 Ft.

Bisecur gateway eszköz távoli vezérléshez bruttó: 77 000 Ft.

hormannsmartkey290.jpg